Jag anlitar hjälp med snöröjningen

Jag anlitar hjälp med snöröjningen

Hej och god dagens. Innan man vet ordet av så faller den första snön. Vi får väl se vad för slags vinter det blir i år men en sak är säker i alla fall, att oavsett om det blir en kall vinter eller en mildare så kommer det oavsett att komma snö. Jag ska även i år anlita ett företag som heter Olsson Mark & Trädgård för hjälp med bland annat snöröjning, sandning och underhåll av innegårdarna och gångbanorna vid mina hyreshus. När det gäller snöröjning i Hudiksvall så går det att få hjälp med detta av Olsson Mark & Trädgård och eftersom jag fått hjälp av dem tidigare år och de alltid gjort ett bra arbete så kommer jag som jag sa att även i år se till att få hjälp av dem. När man äger hyreshus som jag gör så är det inte möjligt för mig att ta hand om allt underhåll och övriga uppgifter på egen hand. Jag har ett annat arbete vid sidan av och därför behöver jag ta hjälp utifrån, bland annat av det här företaget. Även på sommaren har jag fått hjälp av dem men med andra saker då givetvis, bland annat med att anlägga en gräsmatta och även inom stubbfräsning. Olsson Mark & Trädgård finns till för dig som befinner dig i eller i närheten av Gävle, Hudiksvall, Söderhamn eller Östersund, och som företag arbetar de med allt inom trädgårdsarbeten och markarbeten men de åtar sig även mindre entreprenad och grävjobb och så kan de vara behjälpliga även med snöröjning i Hudiksvall med omnejd. Så nu är det bara att vänta och se, inte ens jag vet om jag kommer behöva få mycket eller lite hjälp av dem till vintern men vi får se hur det blir. 


Kommentarer är stängda.