Nyplanterad skog ger djuren ett hem

Nyplanterad skog ger djuren ett hem

Hej på er. Har ni någon gång fått hjälp med skogsplantering i Piteå? Det har jag och jag fick hjälp av Berglunds Industri & Fritid att plantera skog på min gigantiska trädgård.

Saken är den att jag köpte ett hus för ungefär två år sedan ute på landet och det har vart mycket med renovering på just detta hus och framsidan av trädgården så att det ska se mysigt ut men det som har vart problemet är att jag inte riktigt har vetat vad jag ska fylla ut min stora trädgård med. Det jag menar med en stor och gigantisk trädgård är att även fast jag har en pool, lekplats till barnen, lekstuga och mer så är det fortfarande mycket tom mark. Jag har velat plantera skog så att man fyller ut ytan på bästa möjliga sätt eftersom det blir mycket bättre för både naturen och djuren så att de har mer plats att leva på. Då började jag söka lite om skogsplantering i Piteå, där jag bor och det var då jag hittade Berglunds Industri & Fritid som kunde hjälpa mig att plantera denna skog. Det som lockade mig mest med att plantera skog är att i framtiden kanske kunna plocka svamp och möjligtvis kunna fika där, vilket mina barn redan tycker om att göra. Dagen kom och detta företag kom och hjälpte mig att plantera skog och nu får vi se hur det tar sig. Det tar många många år för att det ska växa och bli en riktigt skog men det är värt väntetiden. Behöver ni hjälp med bland annat skogsplantering i Piteå tycker jag att ni borde höra av er till Berglunds Industri & Fritid eftersom de gör ett sådant bra jobb och hjälper till miljön att må bättre. 


Kommentarer är stängda.