Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Jag är som vanligt uppe tidigt och har redan varit ute och gått en promenad och njutit av den underbara naturen här på Gotland. Så här i den tidiga morgonstunden kände jag att det var en sak som jag ville dela med er här i min blogg, kära läsare. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag under sommaren fick problem med spänningar och värk i nacke och rygg, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Lösningen blev att gå på massage i Visby på ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ. 

 

Jag är en kvinna som står och går mycket på jobbet som undersköterska på ett LSS-boende. Jag började få problem med nacke, axlar och rygg redan för några år sedan men i somras blev det akut. Jag går nu till Rosenmetoden Massage för kropp o själ och får en mycket bra, välgörande, skön, stressreducerande och avslappnande massage en gång i månaden. Jag är så fantastiskt nöjd med vad denna behandling gör för mig, så om du liksom jag har problem med spänningar och värk eller om du bara är i behov av en skön och avstressande massage vill jag verkligen rekommendera dig denna massage i Visby. Min rygg, nacke och axlar har verkligen mjukats upp och värken är nästan borta. Hela kroppen är mera avslappnad nu. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar och jag har fått ny energi både på jobbet och privat. Det är så många positiva saker som har hänt sedan jag började på dessa behandlingar i massage i Visby på Rosenmetoden Massage för kropp o själ så det finns egentligen inte tillräckligt med ord för att beskriva hur bra det är. 


Kommentarer är stängda.